(Archieffoto: Reanne van Kleef).

Deadline toekomstbesluit leidenamateurvoetbal.nl uitgesteld

Het besluit of Leidenamateurvoetbal.nl (LAV) wel of niet doorgaat met de werkzaamheden in de regionale voetbalverslaggeving is een aantal dagen uitgesteld. De deadline stond op 16 september 00.00 uur, maar is verschoven naar woensdag 20 september. De reden is dat er nog een aantal initiatieven in de pijpleiding zitten die net het verschil kunnen maken.

Het bericht van LAV:

“Gisteren was officieel de laatste dag voor een ‘go’ of ‘no go’ voor onze website. Op de laatste dag is er nog het nodige gebeurd, maar op een aantal mogelijke samenwerkingsverbanden kon nog geen klap worden gegeven. Die beslissingen vallen na het weekeinde. We zijn er dus helaas nog niet, maar er is voorzichtig optimisme dat Leidenamateurvoetbal.nl in de lucht kan blijven.

Onze redactie heeft gemeend om de stekker er nog niet uit te halen, omdat we wel in de buurt komen van ons doel. De handdoek werpen was dan ook geen optie. Het spreekt voor zich dat onze redactie zo snel mogelijk wil doorpakken, maar de laatste loodjes wegen zoals bekend zwaar. De deadline is nu verschoven naar komende woensdag ofwel 20 september. Uiteraard zijn alle vormen van steun nog wenselijk zodat we een definitief ‘ja, we gaan door’ kunnen uitspreken.

Tot woensdag zal onze redactie in elk geval blijven berichten over het regionale voetbal en na die dag hoopt ons team volle bak te kunnen geven voor het gehele seizoen en voor de toekomst. Over dat laatste binnenkort meer. Gaan we het alsnog samen redden? Wij zijn er klaar voor! Graag had ons team het geduld van al onze volgers niet langer op de proef gesteld, maar wij hopen op begrip voor deze beslissing.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×