Zaterdag worden er weer pannenkoeken gebakken door de scouts in Oegstgeest. (Foto's: PR).

Oegstgeester scoutinggroepen houden pannenkoekenactie

Op zaterdag 23 september organiseren de drie Oegstgeester scoutinggroepen Scouting Shawano’s, Scouting Sagara Satrya’s en Scouting Derja voor de 49ste keer hun pannenkoekenactie. Net als bij voorgaande edities wordt er bij Winkelcentrum Lange Voort een pop-up restaurant opgebouwd van verschillende tenten met daarin ook ruimte voor de keuken, het restaurant en natuurlijk de afwas.

Naast de verkoop van pannenkoeken zullen Scouting Shawano’s, Scouting Derja een Scouting Sagara Satrya’s zichzelf presenteren en zijn er verschillende kleine kinderactiviteiten. Zin in een pannenkoek of geïnteresseerd in Scouting Oegstgeest? Op zaterdag 23 september is iedereen vanaf 11.00 uur welkom op de Lange Voort.

 

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×