(Foto: PR).

ECCRT en Biotech Training Facility bundelen krachten bij geven van trainingen

Het European Centre for Clinical Research Training (ECCRT) in Brussel en de Biotech Training Facility in de Leidse Bio Science Park slaan de handen ineen. De twee instellingen bundelen hun krachten voor het geven van trainingen.

Via het partnerschap zijn ECCRT en Biotech Training Facility in staat om een grote verscheidenheid aan trainingen te geven. Bijvoorbeeld Clinical Research Training voor Junior en Senior CRA’s gegeven door ECCRT en mid-level GMP training voor QA personeel en operators gegeven door Biotech Training Facility. Deze trainingen zijn niet alleen gepland in Brussel en Leiden, maar kunnen ook gegeven worden in Londen, Rome, Milaan en München.

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×