Herman Brusselmans viert dubbel kroonjaar in Leiden

De Vlaamse schrijver Herman Brusselmans wordt in oktober 60 jaar en is dit jaar 30 jaar in het vak. Reden voor boekhandel Kooyker om eens flink uit te pakken brondom het fenomeen Brusselmans van wie je houdt of die je verafschuwt, zoals hij het zelf omschrijft, een tussenweg is er niet.

Ter ere van beide jubilea verschijnt er een boek over leven en werken van de vermaarde schrijver ‘Majoor van het Menselijk Leed’. Auteur Rick Honings presenteert zijn werk woensdag 4 oktober in bijzijn van het fenomeen Brusselmans. Leids publicist Onno Blom onderwerpt Herman Brusselmans vervolgens aan een publiek interview en de schrijver zelf draagt voor uit eigen werk.

Boekhandel Kooyker organiseert de literaire middag in het Klein auditorium van het Academiegebouw aan het Rapenburg 73. De feestelijkheden beginnen om 16.00 uur. De toegang is vrij, maar wel graag vooraf aanmelden via info@kooyker.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×