(Foto's: Chris de Waard).

Straten op tijd dicht voor Leidens Ontzet

Op veel plekken in de Leidse binnenstad zoals bij de Lammermarkt, de Haarlemmerstraat en de Aalmarkt lagen afgelopen weken de straten open voor herinrichtingsprojecten. Veel mensen vragen zich af of dit problemen gaat opleveren voor de festiviteiten van Leidsens Ontzet, maar volgens wethouder Paul Laudy (Openbare Ruimte) is dat niet nodig. De meeste werkzaamheden zijn dan afgerond, of liggen er zo bij dat het feest gewoon door kan gaan.

Laudy: “Van sommige plekken, zoals bij de Haarlemmerstraat wisten we van te voren dat het niet af zou zijn. Daar hebben we echt nog een eind te gaan. Maar alles zal er goed bij liggen voor het feest.”

Reanne van Kleef sprak met wethouder Paul Laudy over de stand van zaken van de Leidse straten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×