Werkgelegenheid explodeert in meerdere sectoren

Met de enorme opleving van de economie is ook de werkgelegenheid de afgelopen tijd flink aangetrokken. Niet in alle sectoren is de groei even groot, maar in bijvoorbeeld de it, bouwkunde, rail, civiele techniek en industrie gaat het hard. En niet alleen in de functies voor lager geschoold personeel.

Dat merkt ook detacheringsbureau Brunel. Deze internationaal opererende dienstverlener ziet het aantal vacatures in rap tempo stijgen en is daarom voor diverse opdrachtgevers op zoek naar personeel. Wie op zoek is naar bijvoorbeeld een vacature projectmanager is bij het bedrijf aan het juiste adres.¬†Op dit moment heeft Brunel projectmanager vacatures in meerdere sectoren en regio’s.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×