Lijsttrekker Jeroen Hendriks van D66 Leiderdorp en de 17-jarige scholier en kandidaatsraadslid Jurriaan Duijn maken hun ronde langs Leiderdorpse scholen. (Foto: PR).

D66 Leiderdorp bedankt de leraren

Op 5 oktober was het de ‘Dag van de Leraar’. Zoals ieder jaar bedankte D66 Leiderdorp rond deze dag de leraren voor hun goede werk en daarom bezochten leden van D66 alle Leiderdorpse scholen met iets lekkers voor bij de koffie.

Traditiegetrouw ging de fractie van D66 ook dit jaar op de Dag van de Leraar langs de scholen in Leiderdorp om hun waardering voor de inzet van de docenten te benadrukken. Dit jaar werd op 5 oktober door de basisscholen gestaakt en daarom was het bezoek een dag eerder gepland.

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×