Roland Mans bij de presentatie van zijn boek Sleutelgeheim eind vorige maand. (Foto: Reanne van Kleef).

Leidse schrijver Roland Mans beantwoordt vragen bij Kooyker

In het kader van de kinderboekenweek komt Leidenaar Roland Mans bij boekhandel Kooyker op bezoek voor een meet & greet. Mans schreef het spannende jeugdboek Het Sleutelgeheim dat kort geleden verscheen. Het boek gaat over de geschiedenis van het Leidse 3-oktoberfeest.

De 3 October Vereeniging heeft aan 3500 leerlingen een exemplaar van het boek beschikbaar gesteld. Nu hebben kinderen de kans om vragen te stellen aan de schrijver zelf. Roland Mans zondag 15 oktober is aanwezig van 14.00 tot 15.00 uur.

Het Sleutelgeheim speelt zich af tegen de achtergrond van het eerste beleg van Leiden. Terwijl de Spanjaarden Leiden aanvallen en omsingelen, komt Lourens een samenzwering op het spoor. Als hij zijn vriend Faes erover vertelt, ontdekt hij dat die een nog veel groter geheim heeft. Het is een geheim dat niet in handen van de vijand mag vallen.

Cultuur Leiden sleutelgeheim


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×