Leidse schrijver Roland Mans beantwoordt vragen bij Kooyker

In het kader van de kinderboekenweek komt Leidenaar Roland Mans bij boekhandel Kooyker op bezoek voor een meet & greet. Mans schreef het spannende jeugdboek Het Sleutelgeheim dat kort geleden verscheen. Het boek gaat over de geschiedenis van het Leidse 3-oktoberfeest.

De 3 October Vereeniging heeft aan 3500 leerlingen een exemplaar van het boek beschikbaar gesteld. Nu hebben kinderen de kans om vragen te stellen aan de schrijver zelf. Roland Mans zondag 15 oktober is aanwezig van 14.00 tot 15.00 uur.

Het Sleutelgeheim speelt zich af tegen de achtergrond van het eerste beleg van Leiden. Terwijl de Spanjaarden Leiden aanvallen en omsingelen, komt Lourens een samenzwering op het spoor. Als hij zijn vriend Faes erover vertelt, ontdekt hij dat die een nog veel groter geheim heeft. Het is een geheim dat niet in handen van de vijand mag vallen.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline