(Foto: Chris de Waard).

Recherche zoekt getuigen van gewapende overval op woning

De recherche in Leiden is druk bezig met het onderzoek naar de gewapende overval die vanmorgen plaatsvond op een woning aan de Lammenschansweg. Omstreeks 11.40 uur drongen twee geheel in donker geklede mannen een flatwoning aan de Lammenschansweg binnen en bedreigden de 28-jarige bewoonster met een wapen. Bij de overval is door de twee nog voortvluchtige daders ook geweld gebruikt.

De overvallers doorzochten de woning en gingen er met onder meer geld vandoor. Het is niet bekend hoe en in welke richting ze daarna gevlucht zijn. De bewoonster heeft zich aan haar verwondingen laten behandelen.

Getuigen die informatie hebben wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

112 Sleutelstad Leiden overvalwoninglammenschans


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×