Eerste Halloween op landgoed en kasteel Duivenvoorde

Dit jaar wordt op kasteel Duivenvoorde in Voorschoten voor het eerst Halloween gevierd. Op zondag 29 oktober is het tussen 16.00 uur en 19.00 uur griezelen op het eeuwenoude landgoed waar het kasteel wordt omgetoverd tot een waar spookkasteel.

Halloween op Duivenvoorde is bedoeld voor moedige kinderen, met hun ouders, vanaf 4 jaar. Wie durft de confrontatie aan met spoken, griezelaars en ander gespuis en heeft stalen zenuwen? Kom verkleed in je engste Halloweenkostuum en ga op avontuur in het kasteel. Ronddolen door de schaars verlichte gangen en kasteelkamers in griezelsfeer.

Kinderen kunnen zich ook spooky laten schminken voordat er een foto gemaakt wordt. En tussen de spinnen en andere griezels worden ook filmpjes vertoond en spannende verhalen verteld voor verschillende leeftijdsgroepen. En… wie de trap in het kasteel op durft is niet zo maar weer beneden.

Op spooktocht in het park
Lopen de rillingen je nog niet over de rug? Ga dan buiten in het park op avontuur! Volg samen met een IVN-natuurgids een wandeling en spot schemerdieren in het park. Kleine kinderen (4-8 jaar) die niet bang zijn doen een zoektocht. Grote kinderen (8-12 jaar) gaan op het landgoed op spookjacht. Of kom enge Halloweengriezels knutselen in de werkschuur, geniet van muziek van Trio Panville en koop jouw mooiste pompoen bij de pompoenenverkoopshow. Er wordt een drankje en een hapje geserveerd en bij vertrek is er een snoeptraktatie. Hof van Duivenvoorde bereidt op Halloween geïnspireerde gerechten (tegen betaling).

Tijden en tickets
De poorten van het park openen om 15.30 uur; het kasteel is open van 16 tot 19 uur. Tickets worden verkocht via de webshop op www.kasteelduivenvoorde.nl en kosten voor kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro, voor kinderen van 13 tot en met 16 jaar 3,75 euro en voor volwassenen 7,50 euro.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×