Uitreiking Groene Lintjes uitgesteld wegens meetup met Jesse Klaver

1

De uitreiking van de Groene Lintjes die GroenLinks Leiden voor morgenavond op het programma had staan gaat niet door. De reden: een ingelaste meetup in Gebr. de Nobel met partijleider Jesse Klaver. Klaver komt naar Leiden om te praten over het vanmorgen gesloten regeerakkoord tussen VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie. Onderwerpen waar Klaver op in zal gaan zijn bijvoorbeeld de hogere btw op de dagelijkse boodschappen en de lagere winstbelasting voor grote bedrijven.

“Mensen die zich verenigen, dat is hoe verandering begint. Daarom wil Jesse zo snel mogelijk met jullie in gesprek over het regeerakkoord en over wat onze beweging kan doen om onze idealen dichterbij te brengen. Want het kán anders,” zegt de Leidse fractievoorzitter Walter van Peijpe: “Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van GroenLinks. Ben je gewoon benieuwd naar ons verhaal? Meld je dan gerust aan.” Dat kan via https://steun.groenlinks.nl/page/s/Meetup_Leiden2017.

De deuren van Gebr. De Nobel gaan woensdagavond om 19.00 uur open. Om 20.00 uur start de meetup. Rond 21.30 uur is het programma afgelopen en is er ruimte om na te praten.

De uitreiking van de groene lintjes is verplaatst naar 20 oktober.

Delen

1 reactie

  1. Te oordelen naar het uiterlijk van het “gebouw”, lijkt mij de naam Gebr. Roestbak meer op zijn plaats.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline