Leidse topsporten in beeld met Topsport Leiden TV

Topsport Leiden is deze week begonnen met het online televisieprogramma ‘Topsport Leiden TV’. In het programma komen wekelijks de prestaties van de Leidse topsporten en topsporters in beeld met samenvattingen, interviews en achtergronden. Topsport Leiden TV wordt geproduceerd door Sleutelstad, in samenwerking met diverse Leidse verenigingen.

Afgelopen maandag werd de eerste aflevering opgenomen. Daarin kwam de eerste competitiewedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball tegen regerend landskampioen Donar aan bod. Er waren beelden van de eerste competitiewedstrijd van de waterpoloërs van de Zijl Zwemsport. Zij speelden tegen AZC Moscow.  Ook kwamen de schakers van LSG Intellimagic aan het woord. Zij spelen op dit moment de Europa Cup voor clubteams in Turkije. Verder was er er aandacht voor rugby (DIOK), tafeltennis (Scylla) en nog meer waterpolo (ZVL-Tetteroo).

Iedere maandag wordt er een nieuwe aflevering gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Topsport Leiden. De uitzending wordt verspreid via de diverse kanalen van Topsport Leiden, Vanaf de Zijlijn en Sleutelstad.

Leiden Sport Topsport Leiden TV topsport leiden tv


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×