Topsport Leiden TV aflevering 3

Topsport Leiden TV brengt wekelijks de prestaties van de Leidse topsporten en topsporters in beeld met samenvattingen, interviews en achtergronden. Het online TV-programma is een initiatief van Topsport Leiden en wordt geproduceerd door Sleutelstad, in samenwerking met diverse Leidse verenigingen.

Deze week uitgebreide aandacht voor:
– De Tafeltennis Masters bij Scylla
– De bekerwedstrijden van De Zijl Zwemsport tegen Waterpolo Den Haag
– Het EK baanwielrennen in Berlijn met Laurine van Riessen
– Diok speelde tegen hekkensluiter DSR-C

Ook is er aandacht voor basketball (Zorg en Zekerheid Leiden Basketball), nog meer waterpolo (ZVL-Tetteroo) en de goede prestaties van voetballer Erik Falkenburg (ADO Den Haag) en Lisa van der Geest (schaatsen).

Iedere week wordt er een nieuwe aflevering gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Topsport Leiden. De uitzending wordt verspreid via de diverse kanalen van Topsport Leiden, Vanaf de Zijlijn en Sleutelstad.

Leiden Sport Topsport Leiden TV topsport leiden tv


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×