Nacht van de Nacht bij Leidse Sterrewacht

Op zaterdagavond 28 oktober opent de Leidse Sterrewacht de deuren voor het publiek tijdens de Nacht van de Nacht. Leiden doet hieraan mee door bij een aantal monumenten de lichten te doven. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor het probleem van lichtvervuiling.

In de Oude Sterrewacht zijn die avond van 20.00 uur tot 23.00 uur leden van de Werkgroep Leidse Sterrewacht aanwezig. Belangstellenden kunnen door de historische gebouwen rondlopen, door de antieke sterrenkijkers kijken, in het lichtlaboratorium verschillende projecten te bekijken over licht en vragen te stellen aan sterrenkundigen.

En entree is gratis en reserveren is niet nodig. Meer informatie staat op www.werkgroepleidsesterrewacht.nl.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×