Leiden Science Run zamelt geld in voor vluchtelingstudenten

Volgende week zaterdag wordt voor de tweede keer de Leiden Science Run georganiseerd door de Universiteit Leiden. Twee jaar geleden werd de loop over het Leiden Bio Science Park voor de eerste keer georganiseerd. De opbrengst, zo’n 4.500 euro, ging naar de stichting voor vluhctelingstudenten UAF.

Reanne van Kleef sprak met een van de organisatoren, Dennis Hoencamp.

“De deadline om mee te doen met een team is eigenlijk vandaag, maar maandag worden alle aanmeldingen definitief verwerkt,” zegt Hoencamp. “Wie zich dit weekeinde dus nog aanmeldt, kan nog meedoen.” Er is in totaal plek voor ongeveer honderd teams. In 2015 deden er vijftig teams mee, dit keer hoopt de organisatie ergens tussenin uit te komen.

Alle opbrengsten, donaties & inschrijfgeld, gaan naar Stichting voor Vluchteling-Studenten UAFdat hoger opgeleide vluchtelingen helpt bij hun studie en het vinden van een baan op niveau.

Leiden Science Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×