(Foto's: PR).

Vrijdagavondborrel bij restaurant Hudson aan Nieuwe Beestenmarkt

Op vrijdag 20 oktober organiseert restaurant Hudson in samenwerking met tonicmerk Fever Tree de eerste editie van de gloednieuwe Hudson Fever Borrel: “Een nieuwe vrijdagavondborrel voor de bruisende binnenstad van Leiden,” zegt Doina de Gier, eigenaresse Hudson. “Vrijdagavond is toch dé avond bij uitstek om na werk met collega’s of vrienden lekker door te trekken richting de bar en het weekend in te luiden. Met deze eerste editie wordt de basis gelegd voor een terugkerende sfeervolle avond met échte muziek en goede cocktails.”

Vanaf klokslag 21.00 uur kunnen bezoekers van de borrel bij Hudson rekenen op een avond met live muziek, scherp geprijsde Gin-tonics, goede happen én een uitstekende sfeer. De Gier: “De perfecte ingrediënten om het weekend mee te beginnen.” Borrelaars worden ontvangen met beats en opzwepende house sounds van de vrolijke dame achter de draaitafels: DJ RO. Haar draaikunsten worden afgewisseld door een live optreden van saxofonist Marc en bij de bar zorgen de bartenders voor de best gemixte cocktails.

De borrel begint om 21.00 uur, Hudson is gevestigd aan de Nieuwe Beestenmarkt 12-15. Leeftijd 21 jaar en ouder.

Cultuur Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×