Online supermarkt Picnic vestigt zich in de Rooseveltstraat. Van daaruit worden de boodschappen met elektrische wagentjes thuisbezorgd. (Foto: Smitsloo Groep).

Online supermarkt Picnic komt naar Rooseveltstraat

Dat online supermarktformule Picnic naar Leiden komt was al even bekend. Nu is ook duidelijk waar het bedrijf zich gaat vestigen. Aan de Rooseveltstraat 42 in Leiden heeft Picnic een bedrijfsruimte van ca. 1.120 m² gehuurd. Dat meldt de Smitsloo Groep die eigenaar is van het gerevitaliseerde bedrijvencomplex Hall Street.

Vader en zoon Menno en Maurits Smitsloo zijn zeer verheugd over de huurovereenkomst: “Met Picnic hebben we er een bijzondere nieuwe en afwijkende speler bij in onze portefeuille. Mede gezien de ligging van de locatie nabij het stadscentrum en de uitvalswegen, verwachten we dat deze vestiging uitgroeit tot een succes in de Leidse regio. Daarbij spreekt het ons aan dat Picnic een uniek duurzaam trademark vertegenwoordigt door het gebruik van de iconische elektrische wagentjes die de boodschappen schoon en stil bij de klant thuisbezorgen.”

Economie Leiden picnicleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×