Het gebied rond de Leidseweg-Noord wordt bebouwd. (Afbeelding: Bing Maps).

GroenLinks Voorschoten wil duidelijkheid over bebouwing Leidseweg-Noord

Wat gaat er precies gebeuren aan de Leidseweg-Noord? Dat is kort samengevat de vraag die de fractie van GroenLinks in Voorschoten heeft gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

“We verdiepen ons momenteel in de begroting, maar verliezen daarbij ook de actualiteit niet uit het oog,” zegt fractievoorzitter Monique Lamers. “Er worden plannen ontwikkeld voor de bebouwing van het gebied van Intratuin en Griffioen aan de Leidseweg-Noord. Omwonenden zijn naar een informatieavond geweest en hebben daar nog vragen over. Wij ook.”

GroenLinks Voorschoten heeft nu schriftelijke vragen ingediend bij het college. Bijvoorbeeld over de rechten en plichten van omwonenden en over die van de firma Niersman die er gaat bouwen. Ook wil GroenLinks weten hoeveel invloed burgers hebben op wat er op het terrein gaat gebeuren.

 

Politiek Voorschoten Verhuizing Intratuin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×