Groene Lintjes vrijdag uitgereikt aan duurzaamste Leidenaar

Op vrijdag 20 oktober reikt GroenLinks Leiden voor de twaalfde keer de Groene Lintjes uit. De onderscheidingen zijn bedoeld voor Leidenaren die zich actief inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid.

Er zijn dit jaar elf genomineerden die kans maken op het Groene Lintje. “Een bont en divers gezelschap,” zegt raadslid Jos Olsthoorn van GroenLinks Leiden: “Personen, bedrijven en stichtingen behoren tot de genomineerden. Van duurzame bedrijven tot groen in de wijk.”

De uitreiking stond eerst gepland voor woensdag 11 oktober, maar werd op het laatste moment verzet, omdat de landelijke fractievoorzitter van GroenLinks Jesse Klaver gelijktijdig een meet-up had georganiseerd in Leiden om te praten over het regeerakkoord van het nieuwe kabinet.

De uitreiking vindt plaats bij Biologisch Café Restaurant Logica, Stille Rijn 11, Leiden. Belangstellenden zijn van harte welkom. Inloop vanaf 16.30 uur, de uitreiking is om 17.30 uur.

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline