Wandelvoetbal voor vijftigplussers bij Roodenburg

Vijftigplussers voor wie een normale voetbalwedstrijd er niet meer in zit, kunnen zich bij de Leidse voetbalvereniging aanmelden voor wandelvoetbal. Vanaf augustus is het nieuwe fenomeen bij de club te beoefenen. Bij ‘Walking Footbal’ mag er niet worden gerend. Ook is lichamelijk contact niet toegestaan en er zijn geen keepers.

In competitie of toernooiverband word er 4 tegen 4 of 6 tegen 6 gespeeld op kleine veldjes. De doeltjes zijn 3 meter lang en 1 meter hoog. Op de website zegt de organisatie: “Vanaf augustus zijn wij bij Roodenburg actief, enthousiast en gezellig bezig met wandelvoetbal. Bewegen voor ouderen is een must en men ontmoet oude bekenden. Wandelvoetbal klinkt een beetje sloom voor de leek, maar het is spannender dan je denkt. Kom het maar eens doen, in plaats van het over na te denken.”

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Renzo Scanu  (06-10017089). Wandelvoetbal wordt bij Roodenburg iedere dinsdagavond gespeeld van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×