Dick de Vos en Martine van Schaik vormden de afgelopen jaren samen met Harbert van der Kaap het gezicht van de PvdD in Leiden. (Foto: PR).

Voorlopige kandidatenlijst Partij voor de Dieren bekend

Dat Martine van Schaik de lijsttrekker de kandidaat is voor het lijsttrekkerschap van de Partij voor de Dieren in Leiden werd begin deze maand al door de partij naar buiten gebracht. Nu is ook de concept-kandidatenlijst klaar.

Na Van Schaik staat huidig duoraadslid Harbert van der Kaap op plek 2, gevolgd door Jeroen Schrama die in het verleden duoraadslid voor de partij was, maar daarmee moest stoppen toen hij in dienst van de gemeente kwam. De 4e plaats is voor juriste Lianne Raat die ook geen onbekende is voor de partij, waarvoor ze al rum tien jaar betrokken is bij de jongerenafdeling Pink!

Op plek 9 staat fractievoorzitter Dick de Vos, lijstduwer is Esther Ouwehand die de tiende plek bezet.

Leiden Politiek pvdd-lijst


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×