(Foto: PR).

Zorg en Zekerheid gaat voor kwart eeuw Zorg en Zekerheid Circuit

Zorg en Zekerheid heeft vandaag het sponsorcontract met het ‘Zorg en Zekerheid Circuit’ weer voor een jaar verlengd. Daarmee is de naam van de zorgverzekeraar al een kwart eeuw verbonden met het hardloopcircuit.

Het Zorg en Zekerheid Circuit is al 23 jaar een begrip in de regio. Met gemiddeld 1.250 deelnemers per loop is het Circuit het grootste recreatieve loopevenement van de Randstad. Op 5 november start de eerste loop in Mijdrecht met de Zilveren Turfloop. Daarna volgen nog zeven lopen door de hele regio. De laatste loop vindt plaats op 29 april 2018 in Noordwijkerhout.

De nieuwe overeenkomst werd ondertekend door voorzitter Ton van Houten van de Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid en door voorzitter Willem van der Krogt van het Zorg en Zekerheid Circuit.

Van der Krogt: “Dat de naam Zorg en Zekerheid aan ons Circuit verbonden blijft, biedt nog steeds nieuwe mogelijkheden. In een tijd waarin het aantal loopevenementen blijft groeien, neemt het Zorg en Zekerheid Circuit een prominente plaats in. De verlenging van het hoofdsponsorschap geeft ons de mogelijkheid om nieuwe ideeën binnen het Circuit uit te voeren. Zoals het online inschrijven voor het Circuit.”

“Wij zijn trots dat het circuit straks 25 jaar de naam Zorg en Zekerheid Circuit draagt”,  zegt Van Houten. “We ondernemen als zorgverzekeraar tal van initiatieven om gezonder te leven. Daarom blijven wij ook betrokken bij het Zorg en Zekerheid Circuit. Meedoen aan het hardloopcircuit juichen wij van harte toe.”

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×