Voorschotens Muziektheater Miyo zoekt koorleden

Muziektheater Make It your Own uit Voorschoten is op zoek naar koorleden in alle stemhoogtes. Daarom wordt er op 1 november een openbare repetitie gehouden, waaraan iedereen die interesse heeft kan deelnemen. Man of vrouw dat maakt niet uit en ook de leeftijdsgrenzen zijn ruim: er worden mensen gezocht van 15 tot en met 70 jaar. Naast zingen, wordt er ook bewogen op de muziek. Het repertoire bestaat uit oud Hollandse liederen, kerstliederen, musicalsongs en popsongs.

Naast koorleden is er plek voor mensen van 18 tot en met 45 jaar die het leuk vinden om te zingen en te acteren. Doel: het instuderen en opvoeren van stukken of concerten op steeds een bijzondere locatie in de regio.

De openbare repetitie duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur. Opgeven kan via muziektheater.miyo@gmail.com.

Cultuur Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×