Jumper is vandaag met enkele weken vertraging alsnog open gegaan op de Baanderij in Leiderdorp. (Foto: J.P. Kranenburg).

Alsnog vergunning voor nieuwe dierenwinkel op Baanderij in Leiderdorp

De nieuwe dierenwinkel Jumper aan de Baanderij heeft vandaag alsnog de deuren geopend. Eerder zou de winkel al op dierendag, 4 oktober, de feestelijke opening hebben, maar enkele dagen voor de geplande opening werd bij de gemeente Leiderdorp een bezwaar ingediend door eigenaar Wereldhave van winkelcentrum Winkelhof. Het vastgoedbedrijf stak een stokje voor de opening om het eigen centrum te beschermen.

“We vonden het heel vervelend dat de opening is uitgesteld, maar nu heten we jullie van harte welkom in onze gloednieuwe winkel”, zo laat het bedrijf weten. Inmiddels is de vergunning voor de winkel van Jumper dus alsnog afgegeven.

Economie Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×