Cultuur071 op Safari door de Kosmos

We hebben het over het Aziëjaar met Jeroen Wiedenhof, sinoloog en taalkundige. We ontvangen Rian Evers en Tijs Huys van PSTheater om o.a. wat tekst en muziek te laten horen van De Bubbel, hun nieuwe voorstelling. René Oskam is er. Hij is dichter. Onlangs verscheen zijn bundel ‘Safari door de kosmos’. Brave New World, voor de 2e keer in Leiden; Alexander Mouret komt er over vertellen. Peter Visser helpt ons met de vraag te beantwoorden waar de komende week muzikaal te smullen valt. De korte berichten betreffen de Taiwan Week, een kindervoorstelling vanmiddag in Ins Blau en ook vanmiddag een lezing van Jan Brokken in de Stadsgehoorzaal en activiteiten in boekhandel Kooyker. Nog is het niet genoeg, want afgelopen week werd de VisiteKaart geopend op het Stationsplein. Reanne van Kleef sprak met een van de ontwerpers. Luister maar.

 

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×