Foto: PR

Interieuradvies voor je huis in Leiden

Ga je een huis kopen of huren in Leiden, heb je dan al nagedacht over het interieur van je nieuwe huisje? Voor welke type vloer ga je kiezen, wat voor accessoires passen bij je interieur en wat doe je met je tuin? Allemaal vragen die heel wat denkwerk kosten en je zorgvuldig moet bepalen. Hieronder willen we je van een aantal tips voorzien om deze keuze makkelijker te maken.

Een houten vloer wat voor jou?

We zien steeds meer pvc vloeren en laminaat. Maar het echte warme en gezellige gevoel krijg je pas met een houten vloer. Houten vloeren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo kun je kiezen voor een donkere eikenhouten vloer voor je landelijke huiskamer of juist voor een whitewash vloer met lichte uitstraling in je moderne interieur. De houten vloer brengt leven in je woonkamer en geeft je gehele interieur een complete uitstraling!

Welke interieuraccessoires heb je voor ogen?

Na het kiezen van je vloer komt de keuze hoe je de muren gaat bekleden. Ga je de muren verven, behangen of ga je de muur vol hangen met leuke accessoires? Ook hier zijn de opties weer voltallig aanwezig. Met een aantal fotolijstjes kun je de muur niet alleen vullen met leuke herinneringen maar krijgt ook je hele interieur een mooie sfeer boost. Kijk maar eens naar de afbeelding hieronder.

Wat te doen met de tuin?

De tuin, in de lente en zomer een heerlijke plek om te genieten van het mooie weer maar in de herfst en winter overbodig. Of toch niet? Ook in de donkere tijden van het jaar kan je de tuin voorzien van een sfeervolle uitstraling met verlichting en accessoires. Beschik je over een zwembad, dan is het zaak om deze winterklaar te maken en kun je met warmtelampen of heaters toch nog genieten van je heerlijke loungehoek aan het zwembad. Vergeet dus niet je zwembadonderhoud! Ook in de winter is het heerlijk vertoeven van de Leidse terrassen en sfeervolle straten.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×