Pim van Hal van Sportfondsen Voorschoten toont het opgehaalde bedrag. (Foto: Chris de Waard).

Streefbedrag Wintertijd Challenge ruim gehaald

De deelnemers aan de Wintertijd Challenge die vannacht voor de vierde keer wordt gehouden in Zwembad het Wedde heeft sowieso 2.600 euro opgebracht voor Spieren voor Spieren. Rond 2.30 uur was dat het bedrag dat is totaal was gedoneerd aan de deelnemers. Update: Om 3.00 uur kon Pim van Hal van Sportfondsen Voorschoten melden dat zijn hoofdkantoor er nog 250 euro bij doet. De totale opbrengst kwam zodoende op 2.850 euro.

Dartster Rilana Erades heeft met 665 euro het hoogste bedrag binnengehaald. Het leverde haar naast een warm gevoel ook een warme badjas op van Sportfondsen Voorschoten. Ondanks het feit dat ze 22 weken zwanger is, zwom ze een uur lang baantjes. Dat deed ongeveer de helft van de deelnemers. De rest maakte de uitdaging nog wat groter en deed mee aan een lesje floatfit van zo’n 30 minuten.

Chris de Waard ging naar Het Wedde en maakte een verslag van de Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren.

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×