Een verbod op het uitdelen van flyers en andere zaken moet voor iedereen gelden. Een uitzondering voor politieke partijen kan écht niet vindt de VVD Leiden. (Archieffoto: Chris de Waard).

VVD Leiden wil flyerverbod voor iedereen

Het instellen van een flyerverbod moet niet alleen gelden voor bedrijven die iets aan de man willen brengen, maar ook voor niet-commerciële instellingen zoals politieke partijen. Daarvoor ijvert fractievoorzitter Frederik Zevenbergen van de VVD Leiden die het maar hypocriet vindt van zijn collega’s in de Leidse gemeenteraad zich een uitzondering voor zichzelf willen maken.

Chris de Waard in gesprek met fractievoorzitter Frederik Zevenbergen van de VVD Leiden over het flyerverbod.

“Mensen die lekker lopen te winkelen hebben geen zin om gestoord te worden met allerlei flyers en producten. Het maakt dan niet uit van wie. Dus zo’n verbod moet voor iedereen gelden of voor niemand”, zegt Zevenbergen die er de handen in de Leidse raad nog niet voor op elkaar kreeg.

 

Advertentie

Leiden Politiek flyerverbod


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×