Motorrijder verongelukt in Valkenburg

7

Rond 16.00 uur vanmiddag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Broekweg in Valkenburg. Een motorrijder is hard ten val gekomen en daarbij om het leven gekomen. Het slachtoffer is een 17-jarige jongen uit Valkenburg.

De jongen reed op de Broekweg en kwam ter hoogte van de kruising met de Kruisweg ten val. Agenten troffen het 17-jarig slachtoffer aan en verleenden eerste hulp. Toen de ambulance arriveerde, bleek de jongen aan zijn verwondingen te zijn overleden.

Dit artikel is geactualiseerd op basis van nadere informatie van de politie.

Delen

7 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline