Cultuur071 over de Afspraak, ARS en allerhande andere activiteiten

Deze week met Rosa Allessie en Jamie de Groot van De Afspraak (dans); Olaf Caarls, The Folk Road Show komt met een nieuwe plaat; Edith van Middelkoop en Margriet Nieuwenhuis leggen uit hoe het er voor staat met de Burgertop L750; Rutger van der Heijden van Van Stockum Boekverkopers beveelt nieuwe boeken aan en Gerry van Bakel neemt Peter Visser waar voor de muzikale wetenswaardigheden. We berichten kort over de Kennisproeverij van Vincent van Zuilen; het ‘scheiden van de markt’ in de Stadsgehoorzaal, Theater Toverlei, een concert in RMO en de kunstveiling in Ars Aemula en we vertellen het een en ander over het levenslied (voorronde a.s. donderdag!). Luister maar!

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×