Wandelen door het Singelpark kan ook aanstaande zondag weer onder begeleiding van een gids van de Vrienden van het Singelpark. (Foto: PR).

Zondag weer rondwandeling door Singelpark

Op zondag 12 november organiseren de Vrienden van het Singelpark – zoals iedere tweede zondag van de maand – een rondwandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur.

“We open een nieuwe route: van Zijlpoort naar Morspoort. Onderweg vertelt een ervaren gids over het Singelpark-project, de nog aan te leggen Wisenniabrug, de totstandkoming en toekomstplannen met Huigpark, Energiepark en Lammermarkt en als er tijd voor is ook over Park de Put”, zegt Marieke van den Bosch van de singelparkvrienden.

Na afloop vraagt de gids je om een bijdrage van drie euro. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan het realiseren van het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling precies start en eindigt. Aanmelden kan tot en met zondagochtend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×