Spookrijdende fietser klapt op auto

15
Een fietser die in tegengestelde richting de rotonde opreed bij de Kennedylaan met de Brahmslaan, is boven op een auto geklapt. Daarbij liepen zowel de fiets als de auto flinke schade op. De man raakte lichtgewond en is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De auto is weggesleept door een berger.
Delen

15 reacties

  1. Fietsers vliegen links en rechts om je heen, met of zonder licht. De automobilist is weer de lul.
    Verkeersregels zijn er ook niet voor fietsers, deze hebben een soort van vrijstelling om zich aan de regels te onttrekken.
    Goed geregeld hoor in dit land. 🙁

  2. De schooldirecteur op

    En dan hebben we het nog niet over de jeugd die in Leiden Zuid-West uit de scholen van het voortgezet onderwijs na de lessen blindelings op hun fiets stappen….. Die lijken van hun leven nog nooit les te hebben gehad in verkeersregels. De slogen na de zomervakantie “Wij gaan weer naar school” zouden scholieren zelf ook eens ter harte moeten nemen. Veilig deelnemen aan het verkeer moet van beide kanten komen…..

  3. Ik maak me nog op geruster dat ze met hun mobiel internet de hand fietsen en oordoppen in om het af te maken… Fietsende zombies zijn het…

Je bent nu offline