Beursplein071 zorgt voor talloze matches tussen bedrijven en instellingen

0

Tientallen bedrijven en instellingen uit de regio kwamen vanmiddag samen in het gemeentehuis van Oegstgeest. Daar werd de eerste regionale editie gehouden van Beursplein071. Een ontmoetingsplaats waar het bedrijfsleven en de non-profit sector met elkaar in contact kunnen komen en elkaar kunnen helpen met diensten, materialen en menskracht.

Chris de Waard maakte een reportage bij Beursplein071 en sprak achtereenvolgens met Kirsten Zitman van vrijwilligersorganisatie i-Doe, de wethouders Angelique Beekhuizen, Kees den Ouden en Roos van Gelderen uit respectievelijk Leiderdorp, Zoeterwoude en Leiden en met Geert van der Velden van Fields of Wonder die een match maakte met Hans Jonker van de Leidse Rederij.

Sleutelstad zond de opening van Beursplein071 vanmiddag live uit vanuit het gemeentehuis in Oegstgeest.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.