Tijdens Beursplein071 werden vanmiddag vele tientallen matches gemaakt tussen bedrijven en instellingen uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. (Foto's: Chris de Waard).

Beursplein071 zorgt voor talloze matches tussen bedrijven en instellingen

Tientallen bedrijven en instellingen uit de regio kwamen vanmiddag samen in het gemeentehuis van Oegstgeest. Daar werd de eerste regionale editie gehouden van Beursplein071. Een ontmoetingsplaats waar het bedrijfsleven en de non-profit sector met elkaar in contact kunnen komen en elkaar kunnen helpen met diensten, materialen en menskracht.

Chris de Waard maakte een reportage bij Beursplein071 en sprak achtereenvolgens met Kirsten Zitman van vrijwilligersorganisatie i-Doe, de wethouders Angelique Beekhuizen, Kees den Ouden en Roos van Gelderen uit respectievelijk Leiderdorp, Zoeterwoude en Leiden en met Geert van der Velden van Fields of Wonder die een match maakte met Hans Jonker van de Leidse Rederij.

Sleutelstad zond de opening van Beursplein071 vanmiddag live uit vanuit het gemeentehuis in Oegstgeest.

 

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×