De Oegstgeester wethouder Wendelien Tönjann is als bestuurlijk opdrachtgever nauw verbonden met het expat centre. Met manager Corine van der Ceelen proost ze op de bereikte mijlpaal. (Foto's: Chris de Waard).

Expat Centre Leiden Region viert 500e inschrijving

Met ‘Expat500’ vierde het Expat Centre Leiden region gisteren een mijlpaal. Een jaar na de doorstart van het Leidse expat centre naar een regionaal opererend centrum waar expats hulp en informatie krijgen over tal van praktische zaken kon het 500e BSN-nummer worden ingeschreven. Iets om even bij stil te staan, vonden de partners achter het centrum.

Chris de Waard sprak met Greg Shapiro van Boom Chicago, wethouder Wendelien Tönjann uit Oegstgeest en met manager Corine van der Ceelen van het expat centre.

Greg Shapiro is de imitator van Donald Trump in de video waarin Arjan Lubach de nieuwe president van de Verenigde Staten begin dit jaar kennis liet maken met Nederland.

Het regionale expat centre ging in mei vorig jaar van start op initiatief van Economie071 waarin gemeenten, ondernemers en onderwijs- en kennisinstellingen in de Leidse regio samenwerken. Buitenlandse kenniswerkers kunnen er terecht met vragen over inschrijving bij de gemeente, het vinden van een school voor de kinderen en bijvoorbeeld het aanbod aan verenigingen in de regio.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Politiek Regio Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×