Magische Otis musical dit weekeinde op de planken in Leidse Schouwburg

“Ik Wens” is de titel van de productie die musicalgezelschap Otis dit jaar op de planken brengt. Gisteravond werd de generale repetitie gehouden in de Alettahof in Voorschoten. De 45 zingende en dansende leden van Otis konden voor de laatste keer oefenen voor ze donderdagavond in de Leidse Schouwburg hun try-out geven. Vrijdag tot en met zondag zijn dan de voorstellingen voor het publiek.

Chris de Waard ging naar de repetitie en sprak met spelers Anneleen Lucas-Remijn en met Monique IJsselsteijn over de voorstelling en praatte terloops ook nog twee vrijkaartjes los voor de luisteraar die het antwoord weet op de vraag die in bovenstaand radio-interview wordt gesteld. De kaartjes zijn voor de voorstelling van zondagavond. Mail je inzending naar info@sleutelstad.nl, we verloten de kaartjes onder de inzenders.

En het radio-interview in beeld gebracht door Emile van Aelst.

Geen kaartjes gewonnen? Niet getreurd. Ze zijn nog te bestellen via de website van Musicalgezelschap Otis.

(Video: Paul van Tongeren).

Cultuur Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×