André Anders vertegenwoordigt Leiden op het Nationaal COC Songfestival. (Foto: PR).

André Anders vertegenwoordigt Leiden op COC Songfestival

COC Leiden doet ook dit jaar weer mee aan het Nationaal COC Songfestival. Het is de 23e editie. André Anders vertegenwoordigt COC Leiden met het zelfgeschreven nummer ‘Altijd positief’. Het evenement vindt plaats op 2 december in het Grand Theatre in Groningen.  Aan het Songfestival met een roze randje doen COC afdelingen uit het hele land mee.

De Leidse afgevaardigde Anders  is zeer ervaren op het gebied van theater, zang en tv en hoopt dit jaar hoge ogen te gooien voor COC Leiden. Zijn nummer wordt omschreven als ‘uit het leven gegrepen’ en met ‘een vleugje Paul de Leeuw’ weet hij de gevoelige snaar te raken.

Op 2 december reist een Leidse delegatie af naar Groningen in de hoop met de eerste prijs terug te komen. Dit zou extra feestelijk zijn, aangezien de Leidse LHBT-organisatie volgend jaar 50 jaar bestaat en dan trotse organisator van het evenement zou worden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×