Ton Bakker, Ron Hoogenboom en Pieter Visser proosten op de nieuwe Beaujolais Primeur ( foto's Emile van Aelst)

Grant Thornton houdt traditie Beaujolais Primeur hoog

Vanaf de derde donderdag van november wordt de Beaujolais Primeur verkocht. De Beaujolais is de eerste wijn van het jaar en de druiven zijn pas enkele weken geleden geplukt. Vroeger was het groot feest als de Beaujolais binnenkwam. Winkels hielden aparte acties en in veel horecagelegenheden werd klokslag 00:00 de eerste Beaujolais aan de klanten geschonken.

Sinds enkele jaren hebben Ton Bakker, Ron Hoogenboom en Pieter Visser van accountantskantoor Grant Thornton de traditie van een feestje rondom de Beaujolais Primeur nieuw leven ingeblazen. Samen met hun klanten werd donderdagmiddag gevierd dat de nieuwe wijn gedronken mocht worden. Na afloop kregen alle gasten uiteraard een fles mee naar huis.

 

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×