Sloot in de dr. Kortmannstraat. (Foto: Robbert Beurse).

Baggerwerkzaamheden in Zoeterwoude-Dorp

Van november 2017 tot en met september 2018 vinden er baggerwerkzaamheden plaats in de bebouwde kom van Zoeterwoude-Dorp.

Maandag 20 november 2017 (week 47) starten de werkzaamheden aan de Kalmoeslaan, Duizendbladhof, Paardenbloemweg, Pinksterbloemlaan, Boterbloemlaan, Weegbreelaan, Zwanenbloemlaan, Verlaatweg, Loethe, Zwetkade, Bouwdewijkstraat, dr. Kortmannstraat en het Kosterspad. De werkzaamheden duren tot week 51. In 2018 volgen de sloten aan de Miening, het Recreatief transferium en langs de voetbalvelden aan de Nieuweweg.

Het gemeentelijke water wordt volgens een tienjarenplan gebaggerd om te blijven voldoen aan de (keur)afmetingen, zoals voorgeschreven door het Hoogheemraadschap van Rijnland. Zo kan het teveel aan water bij regenval snel afgevoerd worden.

De baggerwerkzaamheden worden uitgevoerd door loonbedrijf Van Vliet uit Ter Aar.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×