(Foto's: CDA Leiderdorp).

CDA Leiderdorp kiest Mirjam van der Stelt als lijsttrekker 

De leden van het CDA Leiderdorp hebben Mirjam van der Stelt afgelopen week gekozen als lijsttrekker. Zonder hoofdelijke stemming volgden zij het voorstel van het bestuur om onder leiding van Van der Stelt de komende gemeenteraadsverkiezingen in te gaan.

Van de zittende raadsleden keert in elk geval Felix Stam keert niet meer terug in de nieuwe raadsfractie. Hij heeft aangegeven niet met zekerheid te kunnen zeggen dat hij de volledige raadsperiode van vier jaar zal volmaken. Dat heeft de leden ertoe gebracht hem te kandideren voor een in zijn ogen onverkiesbare plaats op de kandidatenlijst. Hij heeft vervolgens bedankt voor deze lagere notering.

De CDA- lijst ziet er verder als volgt uit: 2. J.J.F.M. Gardeniers, 3. M. Hempen, 4. J.H. Bos, 5. J.C.P. Huisman, 6. J.M. Stevers, 7. A.H.L. Muntinghe, 8. M.E.T. Vroonhof-Smit 9. D.R. van Ee, 10. A.H. Meerburg, 11. A. Vons, 12. P.A.M. van Overloop, 13. E.M. Liesbeth Vogels, 14. W. Laman, 15. T. Meijer, 16. G. Hogervorst, 17. J. den Dekker, 18. M.A.J. van Diepen-van Wijk, 19. J.H.M. van Huut.

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×