De nieuwe fractie van GroenLinks ging zaterdag aan de slag rond de Winkelhof waar de omgeving werd ontdaan van zwerfvuil. (Foto: PR).

GroenLinks maakt entree Winkelhof Leiderdorp schoon

Met een korte wijkactie rond heeft GroenLinks de omgeving rond de Winkelhof in Leiderdorp weer een schoon aanzien gegeven. De vernieuwde fractie en enkele bestuursleden ontdeden de struiken rond het winkelcentrum zaterdagochtend van zwerfafval.

Naast fractievoorzitter Jeannette Hofman-Züter en de nieuwe lijsttrekker Bob Vastenhoud liet ook het aanstaande gemeenteraadslid Ibrahima Bah even zijn gezicht zien. De nieuwkomer bereidt zich voor op zijn eerste raadsperiode, die voor hem op 11 december begint en in elk geval doorloopt tot de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Bah neemt de vrijgekomen zetel van Frauke Joester in, die onlangs plotseling haar ontslag indiende.

Wie zijn of haar wijk ook door GroenLinks Leiderdorp wil laten opruimen, kan contact opnemen met secretaris Riny Vons via vonsdejong@ziggo.nl of 06-40499313.

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×