Fractievoorzitter CDA Oegstgeest ook lijsttrekker

0

Het bestuur van het CDA Oegstgeest heeft Eibertjan van Blitterswijk (31) voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen die in maart volgend jaar worden gehouden. De 31-jarige bestuurskundige is de huidige fractievoorzitter van het CDA Oegstgeest en bezig aan zijn tweede termijn als raadslid.

Op de conceptlijst die op 27 november nog door de leden moet worden vastgesteld staat Ingrid van Dillen op plaats 2, gevolgd door Tobias van der Hoeven op 3, Watze Mandema op 4 en Pedro van Gessel op 5 en Jurgen Duivenvoorden op de zesde plaats.

Van Dillen en Duivenvoorden zijn voorgedragen door de ChristenUnie met wie het CDA Oegstgeest sinds 2014 een samenwerking heeft. De plaatselijke afdelingen van het CDA en de ChristenUnie hebben besloten om die samenwerking voort te zetten.

Tijdens de algemene ledenvergadering op 27 november wordt ook het verkiezingsprogramma vastgesteld.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.