DIOK verovert zonder te spelen koppositie in Rugby Ereklasse

De rugbyers van het Leidse DIOK hebben zonder te spelen alsnog de koppositie in de Ereklasse, het hoogste niveau van Nederland, bemachtigd.  Afgelopen zaterdag stond de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter Hookers op het programma, maar deze club kon geen representatief team op de been brengen. De rugbybond heeft besloten de wedstrijd niet in te laten halen, maar om te zetten in 30-0 winst voor DIOK.

Daarmee stijgt DIOK van de derde naar de eerste plaats. De rugbyers zijn dit seizoen onder coach Andy Egonu nog ongeslagen, maar moesten met een wedstrijd minder gespeeld lang genoegen nemen met een plaats achter Hilversum en ’t Gooi.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×