Progressief Zoeterwoude kiest Ruud Bouter als lijsttrekker

0

Fractievoorzitter Ruud Bouter van Progressief Zoeterwoude is door de leden van zijn partij gekozen als lijsttrekker voor de raadsverkiezingen van maart 2018. Ook de nummers 2 tot en met zes zijn door de leden vastgesteld.

De kandidaten die op een verkiesbare plaats staan zijn naast Bouter het huidige commissielid Myrna van der Poel op twee en op nummer drie het zittend raadslid Pieter Goossen. Op plaats vier staat het commissielid Milica Oppe, nummer vijf is de jonge kandidaat Marin Pannebakker en op plaats zes staat het ervaren raadslid Corry Rietdijk.

“Het team is dus een combinatie van ervaring, jeugd en vernieuwing dat klaar staat voor een zelfbewust en zelfstandig Zoeterwoude,” licht Bouter toe. De verdere lijst wordt de komende weken vastgesteld.

Ruud Bouter is voor Progressief Zoeterwoude de lijsttrekker voor de komende verkiezingen. (Foto: Rita van de Poel).

Chris de Waard sprak met Ruud Bouter over de speerpunten uit het programma en de bovenste helft van de kandidatenlijst.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.