(Foto's: PvdA Leiderdorp).

Olaf McDaniel lijsttrekker PvdA Leiderdorp

De PvdA Leiderdorp heeft gisteren tijdens de ledenvergadering unaniem de kandidatenlijst vastgesteld voor de komende raadsverkiezingen. Lijsttrekker is de huidige PvdA-wethouder Olaf McDaniel, gevolgd door de huidige fractievoorzitter Joyce van Reijn.

Olaf McDaniel is gekozen als lijsttrekker. (Foto: Raphaël Drent).

Raadslid Roeland Schmidt staat op een derde plaats, gevolgd door Peter Glasbeek, die in het verleden wethouder was in Leiderdorp. Burgerraadslid Sophie Eversteijn staat op een vijfde plaats, gevolgd door Erik Zandvliet en Anita Dutour Geerling. Fred van der Vos, Henny Bavelaar en burgerraadslid Oscar Menger completeren de lijst. Jan Reijken, van het ombudsteam van de PvdA in Leiderdorp en tevens burgerraadslid is lijstduwer.

Op de vergadering werd ook de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma dat binnenkort wordt gepubliceerd.

 

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×