Sinterklaas op het Dorpsplein in Zoeterwoude-Dorp. (Foto: Leo's Drankenhuis)

Sinterklaasfeest op dorpsplein in Zoeterwoude-Dorp

Traditioneel bezocht Sint Nicolaas ook dit jaar zowel Zoeterwoude-Dorp als Rijndijk. Om 12:00 uur werd de Sint onder leiding van drumfanfare VIOS van zijn boot naar het feestelijk versierde dorpsplein begeleid.
Daar was er muziek, chocolademelk, heel veel tekeningen en natuurlijk de mogelijkheid voor alle kinderen uit het dorp om hun verlanglijstje aan de goedheiligman en zijn pieten te geven (of met de sint op de foto te gaan).
Na het bezoek vertrok de sint naar Zoeterwoude-Rijndijk. In de Eendenkooi wachtten de kinderen uit dit deel van Zoeterwoude vol verwachting op zijn komst…

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×