Alle jeugdkampioenen van 2016 werden na afloop van de huldiging op het podium geroepen. (Archieffoto: Sleutelstad).

Gemeente zoekt Leidse jeugdkampioenen

Voor de huldiging van de Leidse Jeugdkampioenen is de gemeente op zoek naar jonge Leidenaars die nationaal kampioen zijn geworden in hun tak van sport óf eremetaal hebben gewonnen op een EK of WK. De sporters mogen op het moment dat zij kampioen werden niet ouder zijn geweest dan 18 jaar.

Elk jaar organiseren de Leidse Sport Federatie (LSF) en gemeente Leiden de Leidse Sportprijzen. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op vrijdag 9 februari 2018 in de Aalmarktzaal in Leiden (Stadspodia). ’s Middags is de huldiging van de jeugdkampioenen en ’s avonds is de verkiezing van beste sportman, -vrouw, -ploeg, -coach en beste aangepaste sporter van 2017.

Aanmelden

Het aanmelden van de jeugdkampioenen kan door het aanmeldingsformulier in te vullen op de website www.sportstadleiden.nl. Aanmeldingen voor de volwassenen sportprijzen gaan via de LSF. Meer informatie over het aanmelden is te vinden op de website van de LSF. Voor beide huldigingen geldt dat aanmeldingen voor 15 december binnen moeten zijn.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×