(Foto's: Emile van Aelst).

Huis van Sinterklaas weer open in De Waag

Sinterklaas en zijn pieten zijn na de intocht van afgelopen zaterdag in Leiden blijven hangen. Net als in voorgaande jaren hebben ze hun intrek genomen in De Waag aan de Aalmarkt waar het Huis van Sinterklaas gisteren officieel werd geopend.

Tot en met maandag 4 december kan iedereen er een bezoekje brengen aan de goedheiligman. De deuren van het tijdelijke bisschoppelijk verblijf staan dagelijks open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Toegang is gratis en de kinderen kunnen er dansen op sinterklaasmuziek, knutselen in de speciale knutselkamer om bijvoorbeeld klimmen op het oefendak. Ook is het weer mogelijk om een speciaal pietenexamen te doen met natuurlijk een pietendiploma als ultieme beloning.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×