Laatste dag om te stemmen voor Rijnlandse Architectuur Prijs met veel Leidse inbreng

0

De stembussen voor de Rijnlandse Architectuur Prijs (RAP071) sluiten vandaag om 23.59 uur. Woensdag 29 november wordt bekend welk project uit de regio dit jaar de jury- en publieksprijs wint. In totaal zijn er tien projecten genomineerd, zes daarvan staan in Leiden.

De Leidse projecten zijn Parkeergarage Lammermarkt, De Woonfabriek, Studentenhuisvesting YOURS, Studentenhuisvesting Langebrug, de Catharinasteeg en de Catharinabrug. De andere genomineerden zijn het Galileo Reference Centre (Noordwijk), Museum Voorlinden (Wassenaar), Villa Meijendel (Wassenaar) en Kloppend Hart (Warmond).

Uitreiking

De prijzen worden woensdag uitgereikt in Scheltema door de Leidse wethouder Paul Laudy (Bouw en Openbare Ruimte). Daarnaast is er livemuziek van Pim Dros & Friends, spoken word door Patrick Ribeiro en een minicollege van een vooraanstaand architectuurcriticus Bernard Hulsman (NRC). Fransje Sprunken (hoofd concepten VORM) schuift aan als tafelgast, naast juryvoorzitter Hilde Blank, die onlangs benoemd is tot kwartiermaker Stadsstedenbouwer van Leiden. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden voor de uitreiking kan via Facebook of via dit formulier.

 

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.