Boekpresentatie Har Meijer bij ASC Oegstgeest

0

Vrijdagmiddag presenteerde de beroemde Leidse oud-huisarts Har Meijer zijn nieuwste boekje met daarin zijn beste columns. De presentatie vond plaats in het nieuwe clubhuis van ASC op Sportpark Overveer in Oegstgeest, maar omdat Meijer al jaren in Leiderdorp woont, was ook uit die plaats goed vertegenwoordigd. Onder meer door de aanwezigheid van burgemeester Laila Driessen. En zo werd de presentatie een mooi regionaal feestje

De eerste exemplaren van ‘Mijn glimlach bij een moorkop met slagroom’ werden door de auteur uitgereikt aan redactiechef Marijn Kramp van het Leidsch Dagblad dat Meijer’s column wekelijks publiceert. Ook ASC-voorzitter Hans Schiphorst kreeg een exemplaar.

De opbrengst van het boek gaat voor een deel naar een goed doel, want tien procent is voor de G-voetballers van UVS.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.