redactiechef Marijn Kramp van het Leidsch Dagblad kreeg een van de eerste exemplaren. (Foto's: Emile van Aelst).

Boekpresentatie Har Meijer bij ASC Oegstgeest

Vrijdagmiddag presenteerde de beroemde Leidse oud-huisarts Har Meijer zijn nieuwste boekje met daarin zijn beste columns. De presentatie vond plaats in het nieuwe clubhuis van ASC op Sportpark Overveer in Oegstgeest, maar omdat Meijer al jaren in Leiderdorp woont, was ook uit die plaats goed vertegenwoordigd. Onder meer door de aanwezigheid van burgemeester Laila Driessen. En zo werd de presentatie een mooi regionaal feestje

De eerste exemplaren van ‘Mijn glimlach bij een moorkop met slagroom’ werden door de auteur uitgereikt aan redactiechef Marijn Kramp van het Leidsch Dagblad dat Meijer’s column wekelijks publiceert. Ook ASC-voorzitter Hans Schiphorst kreeg een exemplaar.

De opbrengst van het boek gaat voor een deel naar een goed doel, want tien procent is voor de G-voetballers van UVS.

 

Cultuur Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×