(Foto's: J.P. Kranenburg).

Opblaashal hockeyclub Alecto geopend

De opblaasbare hal van de Leiderdorpse hockeyclub Alecto is afgelopen weekend officieel geopend door burgemeester Laila Driessen. De hal staat op één van de kunstgrasvelden van de vereniging op Sportpark de Bloemerd en zorgt ervoor dat Alecto in de wintermaanden op eigen terrein kan zaalhockeyen. ‘De Droomfabriek Hockeydome’ is de naam die de hal heeft gekregen.

De Alectohal werd in november door een grote groep vrijwilligers opgezet en voorzien van alle materialen om te spelen en te trainen. De afmetingen van de hal zijn 100 bij 25 meter. Er is plek voor twee zaalhockeyvelden. Van het proces werd een door Bas Dickhoff en Jules Lapre een videocompilatie gemaakt.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×